9 fallor att kringga nar ni inneha blivit dumpad

Inneha ni nyss blivit dumpad? Valtrar n dig ino gamla sms sam bilder och tanker att du aldrig kommer att bli glad aterigen? Relationsexperten Jacqueline Joo tipsar om hur ni astadkommer darfor att dyka up slut ditt ex.

Nar hane befinner si nydumpad och mar piss vill kar Azerbajddzjan kvinnor personlig ju enbart att det ska bege sig ovan, skad meda kanns det som att hane aldrig kommer att klosa sig ate. Det astadkommer man sa klart, skada frams postum att man ager genomgatt stadierna sto, fornekelse, nedstamdhet, godkannand, bearbetning sam nyorientering.

Hur lang tidrym det tar att haffa sig via de olika stadierna befinner si likval komplicerat att framfora, menar Jacqueline Joo sasom ar relationsexpert, forfattarinn sam KBT-terapeut.

– Det handlar odl kopiost om anknytningsmonster sam hurda kvarlamnad ni inneha blivit sasom barn. Forsavitt du ager nagon osake forbindelse tar det langre tidrymd att folja over ett manniska, sta da vara tvunge ni konstruera op fortroendet och utbilda dej att lita pa en annan perso ater. Det koper likas ifall hurda kanslomassigt uppemot n stod din kompanjon, hurdan vidstrackt forhallandet varje sam hur det tog fardig.

Kunskapskontroll: odl paverkas dina relationer it din uppkomst

Att ova sig postumt att tillverka blivit dumpad ar saledes en arbetsgang sasom kan fordra sin tid, skada det finns fallor saso kar kan kringga for att handla processen nagot lattare. Har befinner sig marklig bruten dom.

Avverka 1: n fortsatter hoppas

Ett jatte allbekant avverka att hamna i. Hoppet ar det sista sasom overger en, tendera det heta. Skada hur sa astadkommer herre forsavitt hoppet vagrar overgiva nagon, trots att det bor slackas?

– Vi befinner oss ino fornekelsefasen, vilket befinner sig stadiet efter stot. Forsavitt man icke kan folja ovan det har tillsammans hoppet samt knata over at acceptansen sa tendera jag knysta: donera det en sista mojlighet samt sag baksida av underben du vill samt onskar en stig for alla. Emedan ager n gjort baksida av underben du kan. Age man inte kant att kar gjort alltsamman hane kan sa kommer icke hoppet slopa ett.

Somlig hanger sig kvar spann hoppet mer an andra, och det beror mycket villi hurda kar tacklar overgivenhet samt separationsangest, forklarar Joo. Skada fastnar n fasta n har gjort allt n kan finns det metod att fanga sig fortsattningsvi.

– fangad det tar emot tvungen man initiera se sig forsavitt efter andra valmojlighet; tvinga dig ut samt pricka nya manniskor eller betrada en dejt. Astadkomme n aldrig det kommer det att plocka annu langre tidrymd stav de att dyka upp slu din info detta. Ibland funka det verkligen att gottgora nagon langtan postumt e med att ses nagon ny sasom vacker positiva emotione inom nagon.

Avverka 2: Du hor itu de sam vill traffa

– Om du vill hava ett enastaende psykologiskt namnd saso astadkomme att saken dar andra personen kommer att angra sig odl ar det befinner sig att inte prov affektera saken da. Overge personen inom fred. Ju mer vi jagar desto mer vacks kanslan bruten rymning hos exet samt hen kommer bara att uppfatta sig trangd. Det ultimata befinner si att backa. Ifall exet angrar sig, vilket kansk, sa kan anledningen existera att personen har borjat langta nar ni age hallit dej undan ehuru hen inser forst enar va baksida av underben hen vandra miste ifall. Stundom befinner si det smart att grepp nerverna inom styr.

Nedlagga 3: n tror att “det ar du”

Det befinner sig ett dyli urvattnad klyscha i gora-slut-sammanhang att saken da foga bor ringa anvandas. Jag talar sjalvklar forsavit meningen “det befinner si ick du, det befinner si jag”. Skada mycket befinner sig det tufft att icke spana att det kunde ha existerar nagot hane kunde tillverka gjort darfor att hindra uppbrottet, alternativ nog nagot kar kan ombilda tillsammans sig jag for att atnjuta personen att angra sig. “Om mi endast astadkommer si alternativ sa…”